Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας και βράβευση αθλητών

Κοπή πίτας και βράβευση αθλητών.



Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ».

Σε μια όμορφη και συγκινητική βραδιά, παραβρέθηκαν, εκτός από τους γονείς και τους αθλητές, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουιλίδης Δημήτριος.

Ο σύλλογος με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας, βράβευσε και τους αθλητές οι οποίοι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους σημείωσαν επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Την απονομή των βραβείων έκανε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό και την ικανοποίησή του για τις διακρίσεις των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν και μια μικρή επίδειξη του αθλήματος. Αθλητές του αγωνιστικού τμήματος παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας, οι οποίες άφησαν άφωνους όλους τους καλεσμένους.

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές για μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο, αφού ήδη ξεκίνησε με το 1ο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ, φέρνοντας 3 μετάλλια από 4 αθλητές!







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου